maanantai 6. elokuuta 2012


bag2
bag


Mango 39,95€

Heippa! Kuvasin tossa teille mun uuden laukun, jonka kävin eilen ostamassa. Olin jo pitkään jahkaillut, että pitäis varmaan ostaa uus laukku kun vanhakin alkaa mennä jo huonoksi ja sitten kappas, eilen tylsyyksissäni selasin netistä Mangon nettisivuja ja mun suu loksahti auki kun näin ton laukun. Kaikki varmaan tietää sen tunteen, kun ajattelee vaan "mun on pakko saada toi" ja siinähän sitten meni nopeesti kone kiinni, rahat mukaan ja suunta kohti Aleksanterinkadun Mangoa ja nyt oon aivan rakastunut! Kivempi aloittaa uusi kouluvuosikin, kun on uusi laukku. :) No mutta, se siitä.

Tänään en oo tosiaan tehnyt yhtään mitään. Suunnitelmissa oli viettää päivä mun parhaimpien ystävien seurassa - lähteä heti aamusta Mikolle kattomaan How I Met Your Mother -sarjaa ja vaan hengailemaan ja sit myöhemmin olla Annin kanssa, mut suunnitelmat muuttu. Aamulla kun heräsin niin mulla oli kuumetta. :( Oon vaan siis tosiaan koko päivän makoillut kotona, ollut tietokoneella, kattonut telkkaria ja nukkunut parit päikkärit. Parempi kuitenkin sairastaa nyt, kun heti koulujen alettua ja ihan kiva toisaalta kerätä tällä tavalla vielä viimeiset voimat uutta lukuvuotta varten!

Huomiseksikaan mulla ei oo kummempia suunnitelmia, käyn varmaan salilla, jos on jo parempi olo ja sit pitäisi ehkä nähdä piknikin merkeissä Sophien ja Emilian kanssa. 

Nyt meen kuitenkin varmaan kattomaan Olympialaisia äidin kanssa ja toivomaan, että mun olo paranee! Illanjatkoja kaikille, nauttikaa teidän vikoista kesäloman päivistä. :)

- Peppi

8 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. hei peppi ihan tosi kiva et aloit taas bloggaan! luin sun viime blogii ja harmitti ihan sairaasti kun lopetit koska oikeesti se oli yks suosikkiblogeis! :) muistan vielki sen sun liikuttavan perhepostauksen sun siskost, oli yks parhaimmist postauksist mitä oon koskaa lukenu!

  VastaaPoista
 3. kurja kun bloggailus jäi näin lyhyeen:( linkkaile jos oot tehny uuden blogin!

  VastaaPoista
 4. luulis et noin sympaattiselta tytöltä löytyy sydäntä vastata myös kommentteihin, mut ei ni ei.

  VastaaPoista
 5. heii onks sul uus blogi? :(

  VastaaPoista